JOBBA HOS OSS

JOBBA HOS OSS

Vi ser oss alltid om efter ny kompetens för att utöka vårt team inom VVS- och servicemontörer, här kan du skicka in din spontanansökan till oss!

Våra arbeten sker på flera olika platser runt om i Dalarna med utgångspunkt från Älvdalen, servicejobben kan vara belägna i såväl Mora och Orsa som i Älvdalen, Idre och Sälen och entreprenadjobben sker på flera olika platser runt om i Dalarna. Vissa större jobb är på traktamente.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete där du får utmanande och utvecklande arbetsuppgifter och en möjlighet till att styra mycket av din vardag!

MODERNA

Vi använder ny teknik, moderna verktyg och uppdaterade tillvägagångssätt i allt vårt arbete. Givetvis följer vi branschstandarder och de senaste riktlinjerna.

PROBLEMLÖSARE

Alla som jobbar hos oss är vana problemlösare och lyckas man inte själv så är vi många med gedigen kompetens som kan ge råd. Vi ser till att problemet blir löst.

FAMILJÄRA

Det ska kännas trivsamt och familjärt hos oss, oavsett om du är anställd eller kund. Vi är en platt och tillgänglig organisation där alla ska känna sig trygga

Vi önskar att du som söker till oss har en yrkesexamen inom VVS men vi är även öppna för andra varianter, erfarenhet är en eller att lära sig och göra sin praktik eller lärlingstid. Det viktigaste är att du bidrar till den goda stämning som råder på ett glass och positivt sätt! Låt oss ta ett samtal först!

Kontakta oss direkt genom att skicka in din spontanansökan eller kontakta vår HR Evelyn Hult evelyn@bossbp.se eller skicka direkt in din spontanansökan så återkommer vi till dig så fort som möjligt!